Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Vivint darrere d'una mascareta

Exposició fotogràfica de Xavier Prat


Del 26 de març de 2022 al 12 de juny de 2022El nou Espai Expositiu Alexandre de Cabanyes s’inaugurarà amb l’exposició fotogràfica “Vivint darrera d’una mascareta” de Xavier Prat i Perpinyà. Es tracta d’un reportatge fotogràfic sobre l’impacte de la pandèmia de la Covid-19, i especialment de l’ús de la mascareta, en la vida quotidiana.

 

El fotoperiodista Xavier Prat retrata a “Vivint darrere d’una mascareta” la transformació social que ens ha deixat la pandèmia. Ens mostra com aquest element, fins fa dos anys desconegut per a la majoria, s’ha convertit en un complement bàsic que ens acompanya encara avui en les tasques més habituals. Hem après a mirar rere una mascareta i hem normalitzat que ens acompanyi a fer les compres diàries, a gaudir de la cultura local i a dur a terme la nostra tasca professional. Carles Castro, comissari de l’exposició

 

Xavier Prat va guanyar la beca de fotoperiodisme dels XXIII Premis Eugeni Molero de periodisme comarcal, una proposta de l’Associació de Periodistes del Garraf per a impulsar el treball de fotoperiodistes interessats a desenvolupar un projecte sobre algun tema polític, cultural, econòmic o social de la comarca. La beca, dotada amb 2.000 euros, va permetre a l’autor fer realitat el seu projecte, i treballar-lo durant sis mesos.

 

L’exposició consta de 19 fotografies en blanc i negre, i es podrà visitar des del 26 de març al 12 de juny, en horari de caps de setmana: dissabtes i diumenges d’11 h a 14 h. L’entrada és gratuïta. Durant aquest temps es programaran activitats paral·leles com visites comentades o tallers educatius. 

 


Horari
Dissabtes i diumenges d’11 a 14 h


Lloc
Espai Expositiu Alexandre de Cabanyes
Masia d'en Cabanyes. Camí ral, s/n. Vilanova i la Geltrú


Preu
Entrada gratuïta