Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Quatre joves inicien pràctiques laborals al Consell Comarcal del Garraf

Estaran contractats durant 6 mesos, gràcies al Sistema de Garantia Juvenil


5 d'octubre de 2021Quatre joves d'entre 22 i 26 anys s'han incorporat a l'equip del Consell Comarcal del Garraf, gràcies al programa “Joves en Pràctiques” subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. És la sisena edició d’aquest programa, que forma part de les accions del Sistema de Garantia Juvenil per reduir l'atur juvenil. 


Aquests joves estan contractats en la modalitat de pràctiques laborals, corresponent a la seva titulació en Grau Superior d'Administració i Finances, i desenvoluparan les seves tasques en diferents àmbits del Consell Comarcal del Garraf: Ensenyament, Cultura i Patrimoni, Habitatge, i Serveis Generals.

 

La finalitat d’aquest tipus de contractació és que les persones puguin posar en pràctica els coneixements adquirits durant la seva formació, en un entorn laboral real i amb el compromís i la responsabilitat que exigeix un vincle contractual.

 

Cada persona contractada en aquesta modalitat és supervisada per una tutora, membre de l’equip de l’ens comarcal, que vetlla perquè adquireixi les aptituds i el desenvolupament professional d’acord amb el seu nivell i especialitat formativa. Un cop finalitzats els 6 mesos de contracte, cada jove obté un certificat de pràctiques amb les tasques realitzades i competències assolides.  


Aquesta iniciativa forma part del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

 

 


  • Joves en pràctiques

    Joves en pràctiques

  • Joves en pràctiques

    Joves en pràctiques

Enllaços relacionats