Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Ja està disponible la Guia de l'Oferta Educativa del Garraf per al curs 2021-2022

La guia recull informació de tots els centres educatius públics, concertats i privats de la comarca, des de les llars d'infants fins a la universitat


17 de febrer de 2021Ja està disponible la Guia de l'Oferta Educativa per al curs 2021-2022, amb informació de tots els centres educatius públics, concertats i privats, homologats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, des de les llars d'infants fins a estudis universitaris.

 

La guia també recull informació de l’educació postobligatòria amb l’oferta en batxillerat, formació professional, idiomes, música o dansa, així com programes de formació i ocupació que es duen a terme a la comarca. Igualment s'hi inclouen serveis educatius d’àmbit comarcal com l’oficina gestora i d’àmbit local, com les oficines municipals d’escolarització.

 

El format de directori facilita la consulta de l’oferta educativa per població, tipus de centre o nivell d’ensenyament. Des de l’Àrea de Serveis a les Persones cada any s’actualitza aquesta informació, amb les dades dels mateixos centres educatius i coincidint amb el període de preinscripció escolar.

 

Les dates de preinscripció per a aquest curs són: 

  • Educació infantil de segon cicle i educació primària: del 15 al 24 de març.
  • Educació secundària obligatòria: del 17 al 24 de març.
  • Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional, i d'arts plàstiques i disseny: de l'11 al 17 de maig.
  • Cicles de grau superior de formació professional, i d'arts plàstiques i disseny: del 25 al 31 de maig.

 

Jornades de portes obertes als centres educatius

 

Al web també es pot consultar i descarregar el calendari de les jornades de portes obertes als centres educatius de la comarca, que amb motiu de la pandèmia es realitzen en diferents formats: presencial amb aforament limitat i altres mesures de prevenció o telemàtic. Per aquesta raó, es recomana a les persones interessades confirmar la informació amb el centre educatiu. 

 

Nou Institut-Escola a Olivella

 

Al municipi d'Olivella s’obrirà un nou Institut-Escola, que entrarà en funcionament el proper curs, amb el primer curs d’educació secundària, gràcies a la remodelació d’una planta de l’edifici de la Crivillera, que comptarà amb dues aules noves i una aula complementària. La construcció de l’edifici propi del nou centre està prevista per al curs 2022-2023.

 

 


  • Guia de l'oferta educativa del Garraf 2021

    Guia de l'oferta educativa del Garraf 2021

Documentació adjunta

Enllaços relacionats