Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

86 persones han entrat al mercat laboral durant el període 2017 – 2018, gràcies al Programa 30 Plus.

L’objectiu d’aquest programa és afavorir la inserció laboral de persones de 30 anys i més, en situació d’atur i amb baix nivell formatiu, proporciona


15 de febrer de 201986 persones han entrat al mercat laboral durant el període 2017 – 2018, gràcies al Programa 30 Plus. L’objectiu d’aquest programa és afavorir la inserció laboral de persones de 30 anys i més, en situació d’atur i amb baix nivell formatiu, proporcionant-los la formació i les competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball.

 

El Programa 30 Plus, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, és coordinat pel Consell Comarcal del Garraf i compta amb la participació dels ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella.

 

Les tècniques del programa han treballat de forma descentralitzada, amb presència en aquests municipis, fent tasques de prospecció i assessorament d’empreses; orientació i acompanyament en el procés de contractació; i formació i disseny d’un pla formatiu per a cada participant.

 

Aquest treball ha suposat un nivell molt alt de contacte i intercanvi d’informació amb les empreses, i de col·laboració amb els serveis locals d’ocupació. En el procés, s’han contactat més de 2.700 persones i 540 empreses, i s’han realitzat 35 cursos a mida de les persones candidates i dels llocs de treball a ocupar.

 

El programa contempla l’adquisició d’experiència professional mitjançant un contracte laboral d'entre 6 i 9 mesos, així com orientació personalitzada, a través de la qual les persones participants adquireixen informació i eines per créixer i desenvolupar-se a nivell professional.

 

Cada participant ha comptat amb un pla formatiu a mida, molt personalitzat i adaptat al lloc de treball, amb la implicació de les empreses de manera activa. També s’han reforçat les seves competències, i s’han treballat eines per a la resolució de conflictes i per afrontar el dia a dia amb més seguretat. Moltes de les empreses ha renovat els contractes dels participants un cop finalitzat el període subvencionat.

 

En l’edició d’enguany, l’objectiu és aconseguir 35 contractacions. Les empreses interessades a participar al programa, poden enviar un correu a ocupacio@ccgarraf.cat o trucar al telèfon 93 810 04 14.

 

 

EMPRESES CONTRACTANTS

 

DISTRIBUCIÓ DE CONTRACTES PER SECTORS

ADMINISTR. PÚBLICA

 

3

ASSESSORIES I APIS

 

5

COMERÇ

   

15

HOSTALERIA

 

13

INDUSTRIAL

   

2

LLEURE

   

2

NÀUTICA

   

2

SERVEIS

   

14

SERVEIS A LES PERSONES

4

TOTAL EMPRESES CONTRACTANTS

60

 

 

DISTRIBUCIÓ D'EMPRESES PER MUNICIPIS

CANYELLES

 

4

CUBELLES

 

4

OLIVELLA

 

1

SANT PERE DE RIBES

13

SITGES

 

31

VARIS

 

7

TOTAL EMPRESES CONTRACTANTS

60

 

 

CONTRACTES REALITZATS

 

 

DISTRIBUCIÓ DE PERSONES PER MUNICIPIS

CANYELLES

   

6

CUBELLES

   

8

OLIVELLA

   

2

SANT PERE DE RIBES

 

29

SITGES

   

32

VARIS

   

9

TOTAL PERSONES CONTRACTADES

86

 

 

TEMPORALITAT CONTRACTUAL

CONTRACTES DE 6 MESOS

28

CONTRACTES DE 9 MESOS

36

CONTRACTES INDEFINITS

15

ALTRES TEMPORALITATS

 

7

TOTAL

 

86

 


  • Partipant programes ocupació

    Partipant programes ocupació