Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

El Consell d'Alcaldies del Garraf es reuneix amb Agustí Serra, Director general d’ordenació del territori i urbanisme

Durant la reunió han parlat de l'estat del Pla Territorial Parcial del Penedès, entre d'altres


21 de juliol de 2021Avui s'ha dut a terme una reunió del Consell d’Alcaldies del Garraf, amb la participació de les alcaldesses dels municipis i la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mónica Gallardo.

 

A la reunió també hi han assistit l’Agustí Serra, Director general d’ordenació del territori i urbanisme de la Generalitat de Catalunya, i Josep Armengol, Subdirector general d’actuacions urbanístiques de la Generalitat de Catalunya, per a informar sobre l’estat del Pla Territorial Parcial del Penedès. Aquest pla busca establir un model del territori pels propers 15 anys en tres àmbits: els espais oberts, els assentaments urbans i les infraestructures de mobilitat.

 

Durant la reunió, les alcaldesses del Garraf i la presidenta del Consell Comarcal del Garraf també han intercanviat impressions sobre el Pla Estratègic d'Activitat Econòmica del Garraf, que es proposarà per a la seva aprovació al plenari del Pacte per a l’Ocupació del Garraf, el proper mes de setembre. També s ha parlat del futur dels programes europeus al Garraf.


  • Consell d'Alcaldies

    Consell d'Alcaldies

  • Consell d'Alcaldies

    Consell d'Alcaldies