Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Acció de teatre jove "Casa"


CASA és la creació escènica resultant d’un curs de teatre social dut a terme amb joves de 17 i 19 anys de la comarca del Garraf. Al llarg d'11 anys, l’Aula d’activitats teatrals TRACART i el Consell Comarcal del Garraf han treballat plegats unint teatre i cultura de pau amb l’objectiu de sensibilitzar joves actuants i joves espectadors.


Fruit d’aquesta col·laboració han sorgit diferents propostes pedagògiques i formatives, i 10 accions teatrals que han comptat amb la participació d’un centenar de joves i més de dos mil espectadors i espectadores, majoritàriament joves.


Sinopsi:


CASA, llar, l’espai en què som i al qual realment sentim que pertanyem. Què empeny milions de persones a fugir de casa seva i jugar-se la vida per a buscar una nova llar?

 

CASA explora el drama de les persones refugiades des de diferents punts de vista: les creences infantils enfrontades amb la realitat, les migracions europees d’altres èpoques, els diferents posicionaments entre els membres d’una família, el testimoni d’una jove refugiada, la doble moral de l'Europa fortalesa, la natura i el canvi climàtic com a nous desencadenants de les migracions i el tràfic lucratiu d’armes, entre d’altres.

 

CASA s’ha creat amb el material generat pels propis participants del curs de teatre social i amb el treball fet amb diferents llenguatges escènics  que pretenen donar la paraula als i les joves, per qüestionar el paper que tots i totes juguem en aquesta tragèdia.


  • Obra de teatre "Casa"

    Obra de teatre "Casa"

  • Obra de teatre "Casa"

    Obra de teatre "Casa"

Enllaços relacionats