Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Espai Jove de Sitges


PIJ - PUNT D'INFORMACIÓ JUVENIL

És un servei obert, públic i gratuït d'informació i orientació de tot allò que et pot interessar:

Treball: ofertes laborals, borses de treball, com fer un currículum i una carta de presentació...

Educació i Formació: estudis universitaris, accés per a majors de 25 anys, màsters, postgraus, cicles formatius, estudis no reglats, batxillerat...

Mobilitat internacional: com desplaçar-te per a estudiar, treballar, Programes Europeus (Servei Voluntari Europeu, Erasmus, Leonardo...) fer intercanvis...

Viatges i Estades: planificació de viatges, equipaments i instal·lacions juvenils...

 

AULES D'ESTUDI

Amb l'objectiu de facilitar als estudiants un espai per estudiar amb tranquilitat i fer els seus treballs sense que ningú els molesti. Es tracta d'una iniciativa dirigida als estudiants per oferir-los l'oportunitat d'estudiar de forma individual o en grup, tots els dies de la setmana. Les aules disposen de sistema wi-fi per poder connectar-se a Internet i permetre la possibilitat de fer servir els ordinadors portàtils.

 

BUCS D'ASSAIG

L'Espai Jove consta de dos bucs d'assaig per tal que els grups de música de joves de Sitges o els músics solistes puguin tenir un espai per assajar i desenvolupar la seva creativitat musical.

 

SALES DE REUNIONS

Es cedeix a les entitats, associacions juvenil o grups de joves per tal que puguin mantenir reunions de manera puntual o periòdica. També es cedeix als joves per fer treballs en equip.

 

SALES POLIVALENTS

Espais que es poden cedir a les entitats o associacions per desenvolupar els seus projectes. També és on es desenvolupen les activitats organitzades per la Regidoria com els cursos de teatre, de cinema, converses en anglès, cursos de monitors, aules d'estudi obertes en èpoques d'exàmens, sala de tallers i de petits espectacles. Aquest és un espai obert a l'estudi, a la formació i a la creativitat.


  • Municipi: Sitges
Centra els elements al mapa

  • Espai Jove de Sitges

    Espai Jove de Sitges

Enllaços relacionats