Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Mancomunitat TEGAR del Garraf


Mancomunitat Tegar del Garraf

 

Oferta Formativa

 

SOI: Servei Ocupacional d'Inserció

Requisit específic: Certificat de discapacitat intel.lectual.

Sortides professionals: La institució rep l'ajut de SISPAP (Secretaria d'Inclusió Social i Promoció de l'Autonomia Personal) de la Generalitat de Catalunya.

Servei de caràcter pre-laboral en els que estableixen els hàbits i capacitats per accedir a un lloc de treball i es desenvolupen aspectes relacionats amb l'autonomia personal i social.

Es prepara a la persona per a la contractació en el CET o se l'orienta al Servei de Teràpia Ocupacional.

 

Centre Especial de Treball

Requisit específic: Certificat de discapacitat intel.lectual en un grau superior al 33%.

Sortides professionals: La institució rep l'ajut del Departament d'Empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya per a la inserció laboral.

El Centre Especial de Treball ofereix llocs de treball per a la persona discapacitada.

El treballador/a amb discapacitat intel.lectual realitza una activitat laboral regulada amb contracte en les següents àrees productives: manipulats, missatgeria i jardineria. A efectes pràctics es tracta d'una empresa en la que a més, poden disposar de l'atenció per part de l'equip dels USAP (Unitat de Suport a l'Activitat Professional) integrat pel treballador/a social, psicòleg/a i monitor/a.

 

STO: Servei de Teràpia Ocupacional

Requisit específic: Certificat de discapacitat intel.lectual en grau superior al 65%.

Sortides professionals: La institució rep l'ajut de SISPAP (Secretaria d'Inclusió Social i Promoció de l'Autonomia Personal) de la Generalitat de Catalunya.

Servei de Teràpia Ocupacional. Per a persones amb certificat de discapacitat igual o superior al 65%. Adreçat als discapacitats/ades intel.lectuals que tenen una baixa productivitat però poden desenvolupar activitats laborals amb caràcter terapèutica per al manteniment de les seves capacitats i autonomia personal i social.  

 


  • Municipi: Vilanova i la Geltrú
Centra els elements al mapa

  • TEGAR

    TEGAR