Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Servei de Primera Acollida

  Nou curs sobre cultura i societat catalana per a persones nouvingudes

  5 d'octubre de 2021

  El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Garraf organitza un nou curs sobre cultura i societat catalana, per a persones nouvingudes. El curs de 15 hores, es farà del 18 al 22 d’octubre de 9:15 h a 12:15 h, en format telemàtic.
   
  Les persones interessades a fer aquesta formació han de contactar amb el Servei de Primera Acollida...

 • Menjador escolar

  S'aproven 2.379 ajuts de menjador escolar per a aquest curs

  1 d'octubre de 2021

  El Consell Comarcal del Garraf ha aprovat 2.379 ajuts individuals de menjador escolar, per un import de 1.886.877,26 €. Durant la convocatòria d’enguany, oberta durant el mes de maig, es van rebre 3.156 sol·licituds, un 13% més que el curs passat.
   
  Per a l’atorgament d’aquests ajuts, adreçats a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris...

 • Ple del Consell Comarcal del Garraf

  El Consell Comarcal del Garraf reprèn els plens presencials

  1 d'octubre de 2021

   
  Ahir a la tarda es va celebrar una sessió plenària del Consell Comarcal del Garraf, en format presencial, després de diverses sessions en format telemàtic com a mesura de prevenció de la Covid-19.
   
  El ple es va iniciar amb la presa de possessió de dos nous consellers comarcals: Jordi Medina Alsina d’ERC, que substitueix Adelaida Moya;...

 • Presentació Borsa de pràctiques i formació

  S’ha presentat l'eina telemàtica Borsa de Pràctiques i Formació del Garraf, dins el Pacte per l'Ocupació del Garraf.

  30 de setembre de 2021

  El Pacte per a l'Ocupació del Garraf ha presentat avui Borsa de Pràctiques i Formació del Garraf, a la sala d'actes de la seu de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, amb representats d’ajuntaments, centres educatius de diverses comarques i empreses que han tingut interès per al desenvolupament de l'eina. El Pacte...

 • Taula de seguiment del Pacte

  La Taula de seguiment del Pacte per a l’Ocupació del Garraf reprèn les reunions de treball i debat estratègic

  29 de setembre de 2021

  Ahir es va reunir la Taula de Seguiment del Pacte per a l’Ocupació al Garraf, a la seu del Consell Comarcal del Garraf de la Masia d’en Cabanyes. Durant la reunió es va repassar i analitzar la situació econòmica i laboral de la comarca, i es va reprendre el debat sobre les mesures del Pacte per a l'Ocupació que s'executen a curt i a mig termini. 
   
  Mònica...

 • Roda de premsa

  El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Esportiu del Garraf organitzen la Cursa Solidària Arts i Natura

  28 de setembre de 2021

  El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Esportiu del Garraf organitzen la Cursa Solidària Arts i Natura, que tindrà lloc el 3 d’octubre dins la programació de l’Arts i Natura Festival de la Masia d’en Cabanyes, i anirà en benefici de l’entitat Autisme amb Futur.
   
  Aquesta proposta està emmarcada en el conveni de col·laboració...

 • Arts i Natura Festival

  L’Arts i Natura Festival proposa un cap de setmana amb activitats culturals, educatives i solidàries a la Masia d’en Cabanyes

  21 de setembre de 2021

  L’Arts i Natura Festival proposa un cap de setmana a la Masia d’en Cabanyes amb propostes segures i saludables destinades a famílies, on es fusionarà l’art, les lletres, la música, els contes, el teatre, la creativitat, la sensibilització mediambiental i l’esport a la casa-museu del romanticisme i als seus jardins.  
   
  El Consell Comarcal...

 • Consell d'Alcaldies

  Es reuneix el primer consell d’alcaldies del nou curs polític

  14 de setembre de 2021

  Avui s'ha reunit el primer consell d’alcaldies del nou curs polític per tal d'abordar els projectes estratègics de la comarca, entre els quals destaquen els derivats del nou Pla estratègic d’activitat econòmica del Garraf i la gestió dels fons europeus pels sis municipis.
   
  A la reunió hi van participar la presidenta del Consell Comarcal...

 • Lliurament guardons Empresa Origen Garraf

  Lliurats els guardons Empresa Origen Garraf, en la seva segona edició

  16 de setembre de 2021

  Aquest dimecres, a Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, s’ha fet proclamació i lliurament dels Premis Origen Garraf, en la seva segona edició.
   
  L’objectiu d’aquesta convocatòria anual és reconèixer les bones pràctiques d’empreses i entitats compromeses amb l’entorn social i econòmic. Com en la primera edició, el palmarés...

 • Reunió del Pacte del Penedès Marítim

  El Pacte del Penedès Marítim reclama més avantatges per a la ciutadania als peatges de la C32

  15 de setembre de 2021

  El Pacte del Penedès Marítim, integrat pels municipis de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Canyelles, Olivella, Cunit, Calafell i el Vendrell, el Consell Comarcal del Garraf i el Consell Comarcal del Baix Penedès, es va reunir ahir amb presència també de la Federació Empresarial del Gran Penedès, per tractar diferents...

Registres del 11 al 20 de 402
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 41 ]

RSS 2.0