Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Continuen els cursos d'introducció a les TIC que formen part del projecte “Garraf, comarca cuidadora i saludable”

Els cursos tenen una durada de 40 hores i es fan en dos nivells formatius: introductori i avançat.


13 de gener de 2022Continuen els cursos d'introducció a les TIC que formen part del projecte “Garraf, comarca cuidadora i saludable”, coordinat pel Consell Comarcal del Garraf per encàrrec dels ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella i Sitges.

 

Aquesta formació s’adreça a persones amb un nivell digital baix que es troben a l’atur, però també a persones que ja estan treballant en l'àmbit dels serveis a les persones o que hi volen treballar.

 

Els cursos tenen una durada de 40 hores i es fan en dos nivells formatius: introductori i avançat. La formació és gratuïta i es realitzarà durant els mesos de gener, febrer i març.

 

A Olivella la formació es realitzarà del 17 al 28 de gener, de 16 a 20 hores, al Local El Ganxo. Les persones interessades a fer aquest curs poden posar-se en contacte amb el Servei Local d’Ocupació al telèfon 93 896 80 00 o al correu electrònic a oficinaocupacio@olivella.cat.

 

D’altra banda, a Sitges es realitzaran tres cursos entre els mesos de gener, febrer i març. Les persones interessades a fer aquest curs poden posar-se en contacte amb el Centre d'Iniciatives Econòmiques Nivell 10 al telèfon 93 894 40 61. També poden fer la inscripció al web del Consell Comarcal del Garraf.

 

Aquests cursos permeten l'adquisició de les habilitats tecnològiques necessàries per a millorar la qualitat de l’atenció a les persones en situació de dependència i per a oferir serveis que ajudin a potenciar l’autonomia de les persones.

 

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre s’han fet 6 cursos (3 a Cubelles, 2 a Sitges i 1 a Canyelles), que han comptat amb la participació de 47 persones. Els objectius inicials s’han aconseguit, ja que la majoria de l’alumnat ha pogut millorar les seves capacitats digitals. En algun cas el curs ha servit per anar més enllà i ha permès a algunes persones fer la formació d’ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

 

El projecte “Garraf, comarca cuidadora i saludable” s’emmarca dins el programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu la promoció de l’ocupació i la reactivació econòmica a través de l’ús de les noves tecnologies. En aquest sentit, el projecte també inclou la realització d'accions de sensibilització, acompanyament i formació al teixit empresarial, petit comerç i autònoms per a la transició digital de la seva activitat.


  • Curs a Nivell 10 de Sitges

    Curs a Nivell 10 de Sitges