Presidència

Mònica Gallardo ha estat escollida presidenta del Consell Comarcal del Garraf amb 21 vots, en el ple de constitució celebrat el 14 de juliol a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. El Partit Socialista i Junts per Catalunya han acordat reeditar el seu pacte de govern.

Durant la seva possessió, Mònica Gallardo ha agraït la confiança del PSC –Candidatura de Progrés per poder continuar com a presidenta d’aquesta institució amb l’objectiu de “donar resposta a totes les sensibilitats i sobretot a les necessitats de la ciutadania amb el repte permanent de buscar recursos” mitjançant “una relació permanent amb la Generalitat, la Diputació de Barcelona i aconseguint també fons europeus”.

La presidenta ha destacat el funcionament del treball en xarxa i el valor del consell d’alcaldies per materialitzar els projectes conjunts, com el Pacte per a l’Ocupació del Garraf, l’oferta formativa, els programes socials o el projecte "Garraf, comarca cuidadora". També ha fet referència a continuar treballant en la industrialització de la comarca després d’haver patit el tancament de la Mahle. En aquest sentit, ha dit que "cal resoldre els dèficits que es perpetuen des de fa ja massa temps. La mobilitat té encara masses reivindicacions que ens perjudiquen a l’accés del serveis sanitaris o a possibles inversions”. Per això, ha remarcat que cal treballar “per revertir aquesta situació”.

Per finalitzar el seu discurs, la presidenta ha demanat a la resta de les formacions polítiques comprometre’s per “no patrimonialitzar les idees ni fer debats estèrils. Som una comarca meravellosa, ens acompanya l’entorn i el patrimoni, i comencem amb la convicció d’avançar junts, ja que vivim en un lloc privilegiat”

Darrera actualització: 18.07.2023 | 14:23
Darrera actualització: 18.07.2023 | 14:23