Consell Comarcal

Notícies

 • Treballador

  55 llocs de treball per persones majors de 30 anys

  28 de març de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf gestiona el Programa “30 Plus” amb la col·laboració dels ajuntaments de Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes i Sitges, amb l’objectiu facilitar la incorporació de 55 persones en atur, de 30 anys i més, a les empreses del territori.

 • Jornada a la Masia d'en Cabanyes

  La Masia d’en Cabanyes acull una jornada sobre els danys del senglar als conreus

  28 de març de 2017

  Divendres passat, 24 de març, es va realitzar a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú una jornada sobre els danys del senglar als conreus, organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, que va comptar amb l’assistència d’una setantena de persones.

 • Fem ocupació per joves

  10 joves del Garraf es preparen per treballar a l’hostaleria

  28 de març de 2017

  10 joves del Garraf que es preparen per treballar a l’hostaleria com a ajudants de cambrer en el marc del programa Fem Ocupació per a Joves, han rebut avui la visita de la presidenta del Consell Comarcal, Glòria García; l’alcalde de Sitges, Miquel Forns i la regidora d’ocupació de Sitges, Aurora Carbonell.

 • Seu del Consell Comarcal del Garraf

  El Consell Comarcal del Garraf s’ha adherit a la Central de Compres de l’ACM

  28 de març de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf s’ha adherit a la Central de Compres de l’ACM, en concret als acords marc de subministrament elèctric i a l'adquisició d’equips informàtics.

 • Roda de premsa

  Tornen les activitats familiars a la Masia d’en Cabanyes

  21 de març de 2017

  
  El “Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes” s’ha plantejat, des de sempre, en tant que és un equipament patrimonial i museístic, ser una referencia per a famílies i nens i nenes. En aquest sentit, en el disseny d’activitats del CIRMAC els nens i les nenes, les famílies, i les propostes que permeten interactuar cultura, art i famílies han estat una constant. També, art, creativitat, aprenentatge i famílies. És en el sentit que els infants, amb la participació...

 • Roda de premsa

  Continuen les accions de debat i reflexió en l’àmbit de la gent gran

  21 de març de 2017

  Avui s’ha presentat en roda de premsa el programa d’activitats de debat i reflexió en l’àmbit de la gent gran, per aquest any. Francisca Carrasquilla, consellera delegada de gent gran, ha explicat que “el pla de treball respon a les demandes del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf de treballar conjuntament aquells temes que més els preocupen”.

 • Signatura de convenis

  El Consell Comarcal del Garraf renova convenis de serveis socials per Canyelles, Cubelles i Olivella

  15 de març de 2017

   
  Ahir, a la Masia d’en Cabanyes, es van signar convenis de col·laboració entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, per a la prestació dels serveis socials d’atenció primària i altres programes relatius al benestar social i les polítiques d’igualtat, per a aquest any.

 • Reunió de treball

  Continuen els debats per a redactar la Carta dels Paisatges del Garraf

  14 de març de 2017

  El passat dijous, 9 de març, es va reunir a la Masia de Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, l’equip redactor de la Carta dels Paisatges del Garraf, conjuntament amb administracions i actors que intervenen en diferents processos del territori.

 • Fons Alexandre de Cabanyes

  Acte d'homenatge a Alexandre de Cabanyes amb motiu del 140è aniversari del seu naixement

  1 de març de 2017

  L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Consell Comarcal del Garraf volen reconèixer la trajectòria artística i personal d'Alexandre de Cabanyes amb un acte d'homenatge amb motiu del 140è aniversari del seu naixement.

 • Premi 2016

  Es convoca un concurs de dibuix per a alumnes de 5è de les escoles del Garraf

  1 de març de 2017

  L’empresa de transport Mon-Bus organitza, per tercer any consecutiu, un concurs de dibuix per a alumnes de 5è de primària. Aquest any el concurs s’adreça, per primer cop, a tots els centres públics i concertats de la comarca. El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de la comarca col·laboren en la gestió i difusió d’aquesta iniciativa.

Registres del 1 al 10 de 178
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 18 ]

RSS 2.0