Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Reunió comitè tècnic Servei de Medi Natural i Litoral

  Es constitueix el comitè tècnic del Servei de Medi Natural i Litoral del Consell Comarcal del Garraf

  10 de juliol de 2019

  Divendres passat es va constituir a Canyelles el comitè tècnic del Servei de Medi Natural i Litoral, format per representants dels departaments de medi ambient de tots els ajuntaments de la comarca i del Parc del Garraf. 
   
  Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles, va donar la benvinguda a la reunió en què es van definir les actuacions que es desenvoluparan al llarg d’aquest any. Entre aquestes actuacions es destaquen els programes educatius i de sensibilització “Volem la Platja i Muntanya...

 • Masia d'en Cabanyes

  Viure els capvespres d'estiu a la Masia d’en Cabanyes: arquitectura neoclàssica i jardins romàntics, amb copa de cava

  10 de juliol de 2019

  Les visites i activitats a la Masia d’en Cabanyes retornen després del Vida Festival, amb una programació especial d’estiu i una proposta d’activitats educatives, a partir de la tardor.
   
  Durant els mesos d’estiu es podrà gaudir de diverses visites guiades al Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes i a l’Espai Goya, dels Capvespres a la Masia d’en Cabanyes i d’una tarda de conte i xocolatada, amb motiu de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú.

 • Visites escolars a la Masia d'en Cabanyes

  Propostes educatives del CIRMAC pel nou curs escolar 2019-2020

  8 de juliol de 2019

  El Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes ha publicat el dossier de propostes educatives pel nou curs escolar 2019-2020. És un recull d'activitats adreçades a primària, secundària, cicles formatius i escoles d’adults, que s’han dissenyat amb l’objectiu d’atendre àmpliament tots els nivells i necessitats educatives.

 • Presentació Borsa de pràctiques i formació

  Es presenta la Borsa de pràctiques i formació, en el marc del Pacte per a l’Ocupació del Garraf

  26 de juny de 2019

  Divendres passat, el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Francesc Torres, va participar en la reunió de la Taula de Seguiment del Pacte per a l’Ocupació del Garraf, a petició del Consell Comarcal del Garraf, per presentar la “Borsa de pràctiques i formació del Garraf”, un projecte d’aplicació web que contindrà l’oferta formativa de la comarca i una borsa d’empreses que ofereixen pràctiques i que estarà disponible a finals de desembre.

 • Díptic SAI

  28 de Juny: Dia per l’Alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

  26 de juny de 2019

  El 28 de Juny es commemora el Dia per l’Alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Enguany es compleixen 50 anys dels fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, coneguda com la "Revolta Stonewall", on per primera vegada les persones LGTB es van rebel·lar contra la batuda policial al local d’ambient Stonewall Inn i l’atmosfera de repressió social i vulneració de drets viscuda.  
   
  En aquest àmbit, des del Consell Comarcal del Garraf oferim...

 • Espai Far

  Aprovat definitivament el Projecte d’eficiència energètica del Garraf, que compta amb fons europeus

  17 de juny de 2019

  El passat 7 de juny es va publicar l’aprovació definitiva del “Projecte d’Eficiència energètica del Garraf” presentat al Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) pel Consell Comarcal del Garraf, conjuntament amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, l’Ajuntament de Sitges, l’Ajuntament de Cubelles i l’Ajuntament de Canyelles.

 • Pícnic

  El pícnic de la Masia d'en Cabanyes romandrà tancat al públic amb motiu del Vida Festival

  17 de juny de 2019

  La zona de pícnic i bosquet de la Masia d’en Cabanyes romandrà tancada al públic des del 25 de juny fins al 9 de juliol, en motiu de la celebració de la sisena edició del Vida Festival. A partir del 10 de juliol el pícnic tornarà al seu horari habitual.

 • Lliurament Premi Recerca per a la Pau

  El Consell Comarcal del Garraf i la Universitat de Barcelona lliuren el el Premi de Recerca per a la Pau del Garraf

  10 de juny de 2019

  Divendres passat, el Consell Comarcal del Garraf i la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona van lliurar el Premi de Recerca per a la Pau del Garraf a Pablo Valero Moreno, alumne de l’Institut Manuel de Cabanyes, pel treball “Hacia Dios, por el amor y la ciència", sobre el moviment espiritista.

 • Plenari Pacte per a l'Ocupació

  Es reuneix el Plenari del Pacte per l'Ocupació del Garraf per passar comptes i analitzar el seu desplegament

  7 de juny de 2019

  Ahir, a la seu del Consell Comarcal del Garraf a la Masia d’en Cabanyes, es va fer una reunió del plenari del Pacte per a l’Ocupació al Garraf per tal de passar comptes i analitzar el seu desplegament.
   
  Aquest Pacte, signat el 31 de juliol de 2018, és l’instrument per al desenvolupament concertat de les actuacions en l’àmbit de l’ocupació i la formació al Garraf en el període 2018-2020.

 • Guia Estiu Jove 2019

  Nova edició de la guia Estiu Garraf Jove

  5 de juny de 2019

  Ja es pot consultar la Guia Estiu Garraf Jove 2019, amb recull d’activitats d’interès per a joves majors de 14 anys, durant els mesos d’estiu.
   
  Entre les activitats incloses hi ha festivals musicals i actes culturals relacionats amb el cinema o les arts plàstiques, cursos de repàs, de manualitats o d’idiomes, campus esportius i campionats i, com cada principi d’estiu, s’avança part del programa d’actes de les festes majors locals.

Registres del 1 al 10 de 369
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 37 ]

RSS 2.0