Consell Comarcal

CLAMS @Auditori (Vilanova)

Riu-te'n - Música per la inclusió


1 de desembre de 2017


Descripció

Clams va sorgir de l’èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió. El projecte té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col·lectiu. Clams va autoeditar el seu primer disc a mitjans de l’any 2014 juntament amb el seu videoclip “A sobre d’un coet”. L’any 2015 van presentar el seu segon treball "Aigua i Pedra" enregistrat i mesclat  a Cal Pau Recordings i masteritzat per Charly Chicago. Actualment ens presenten el seu tercer cd, "Riu-te’n", on transmeten la maduresa artística i musical assolida durant de tots aquests anys com a banda.
 
El grup està format per una dotzena d’alumnes de la Coral de l’Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat, del Guinardó, i diversos músics de bandes de l’escena musical independent barcelonina (Pool, Maika Makovski, Teatre Magnètic, Mery Lemon, Clara Luna i Soon).


Aquest concert s’inclou en el programa d’activitats de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú que ha dedicat l’any 2017 a promoure la inclusivitat i vetllar per fer de les biblioteques espais inclusius i accessibles a tothom.

 

“Les ganes i l’art que aconsegueixen aquests lluitadors en cada tema no tinc cap dubte que neix de la seva energia única....” Albert Espinosa

 
Més informació: www.clams.cat

 


Horari
20h (durada 45 minuts)


Lloc
Auditori Eduard Toldrà
C. d'Olesa de Bonesvalls 8 - Vilanova i la Geltrú


Preu
6€ anticipada, 8€ a taquilla


  • Auditori 1d

    Auditori 1d

  • Clams 1d

    Clams 1d