Consell Comarcal del Garraf

Jornada “Voluntariat Sènior. Envelliment Productiu

La jornada inclou la conferència “El tercer sector actiu gràcies al voluntariat”


19 d'octubre de 2017 

El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran organitzen la jornada “Voluntariat Sènior. Envelliment Productiu”, el dijous 19 d’octubre de 9:30h a 12h al Centre Social de Cubelles.

 

La jornada, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cubelles, inclou la conferència “El tercer sector actiu gràcies al voluntariat” a càrrec de  Josep Carner, membre de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya i president de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya.

 

Tot seguit, Sònia Fraguas, representant de Creu Roja de Vilanova i la Geltrú; Yolanda Macías, responsable de voluntariat de la Fundació Ave María, i representants de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat participaran a la taula rodona “Envelliment productiu, el voluntariat sènior”.

 

Durant la jornada es presentarà el programa intergeneracional “Garraf Tallers, l’herència dels Grans” que gestiona el Consell Comarcal del Garraf des de l’any 1993, amb la col·laboració d’un grup de persones grans, voluntàries, que es desplacen als centres educatius, centres cívics, entitats d’esplai i biblioteques, per donar a conèixer la tradició, els oficis i els costums de la comarca a través de la seva pròpia experiència.

 

El programa de la jornada es pot descarregar del web del consell comarcal i les inscripcions es poden fer omplint aquest formulari, enviant un correu electrònic a nserrano@ccgarraf.cat o trucant al 938100400 (ext 1210), abans del 17 d’octubre.


Horari
9.30h a 12h


Lloc
Centre Social de Cubelles.
Carrer Joan Roig i Piera, 5


  • Isidre Rosell, voluntari de Garraf Tallers

    Isidre Rosell, voluntari de Garraf Tallers

Documentació adjunta

Enllaços relacionats