Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Disponible la Guia de l'Oferta Educativa del Garraf per al curs 2019-2020

Aquesta guia recull informació dels centres educatius públics, concertats i privats de la comarca homologats pel Departament d’Educació


12 de març de 2019​Ja està disponible la Guia de l'Oferta Educativa del Garraf per al curs 2019-2020, en format digital. Aquesta guia recull informació de tots els centres educatius públics, concertats i privats de la comarca homologats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, des de les llars d'infants fins a estudis universitaris. També s'hi inclouen serveis educatius i recursos en l'àmbit de la formació.

 

El Consell Comarcal del Garraf elabora anualment aquesta guia, amb la informació facilitada pels mateixos centres educatius, amb dades de localització, línea educativa, aules específiques, horaris, idiomes, activitats extra-escolars, projecte educatiu i d'altres serveis.

 

Des del web del Consell Comarcal del Garraf www.ccgarraf.cat es pot descarregar la guia de cada municipi i també es poden fer recerques detallades per població, tipus de centre o nivell d’ensenyament. Al web també es pot consultar el calendari de les jornades de portes obertes als centres educatius de la comarca.

 

Per a més informació sobre la preinscripció escolar, recomanem consultar el web del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.