Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Lliurats els premis del concurs de dibuix Món-Bus

Andrea Mimbrero, de l’Escola Sant Bonaventura de Vilanova i la Geltrú; i Abril Eguia i Lily Cameron, de l’Escola Agnès de Sitges: alumnes guardonades


11 de juny de 2018Divendres passat a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, es va fer l’acte de  lliurament dels premis del concurs de dibuix per a alumnes de 5è de les escoles del Garraf, que organitza Autocars Mon-Bus, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf.

 

Glòria García, presidenta de l’ens comarcal; Eduard Josep Terrado, regidor d’ensenyament de l’Ajuntament de Sitges, i Xavier Cisa, Cap de Comunicació i Màrqueting d’Autocars Món-Bus, van lliurar els premis a les alumnes guardonades.

 

El primer premi del concurs va ser per a Andrea Mimbrero, alumna de l’Escola Sant Bonaventura de Vilanova i la Geltrú; i el segon premi es va atorgar a Abril Eguia i Lily Cameron, alumnes de l’Escola Agnès de Sitges.

 

Pel primer premi, Autocars Mon-Bus aportarà el servei de transport en autobús estàndard, de 55 places, per la sortida de final de curs de 6è de l’Escola Sant Bonaventura de Vilanova i la Geltrú, a qualsevol lloc de Catalunya durant el curs 2018-2019. A més, el dibuix premiat formarà part de la imatge corporativa d’un dels autocars de l’empresa.

 

Pel segon premi, Autocars Mon-Bus aportarà el servei de transport en autobús estàndar, de 55 places, per una sortida cultural o educativa, d’un sol dia, de l’Escola Agnès de Sitges, per algun indret de Catalunya, durant el curs 2018-2019.

 

Aquesta és la quarta edició del concurs, que té la finalitat d’estimular els valors de la creativitat, el treball en equip i la presa de decisions. La temàtica del dibuix havia de ser un símbol al·legòric de la població a la qual pertany l’escola participant, o de la comarca del Garraf en general.

 

 


 • Concurs de dibuix Mon-Bus

  Concurs de dibuix Mon-Bus

 • Concurs de dibuix Mon-Bus

  Concurs de dibuix Mon-Bus

 • Dibuix guanyador

  Dibuix guanyador

 • Dibuix guanyador

  Dibuix guanyador