Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Eix Diari atorga un premi al Consell Comarcal del Garraf per la campanya “Jo miro la festa amb respecte, i tu?”

El Premi reconeix la campanya contra el sexisme en les festes, impulsada pel Pla de prevenció de drogodependències "Traca"


9 d'abril de 2018Dissabte passat es van lliurar al Castell de Cubelles els Premis Carnestoltes Digitals que atorga l’Eix Diari per promocionar i posar en valor la festa més participativa i multitudinària del Penedès.

 

En el marc d’aquest certamen, es va premiar la campanya “Jo miro la festa amb respecte, i tu?” creada des del Pla de Prevenció de Drogodependències TRACA, gestionat pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella.

 

Aquesta campanya es va iniciar per Carnaval amb la intenció de promoure una celebració respectuosa envers totes les persones, en especial les dones. En la imatge apareixen unes ulleres liles, que simbolitzen la mirada amb perspectiva de gènere.  

 

Des del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Garraf es van distribuir 300 d’aquests cartells i es van fer 2.000 bosses i 3.000 moneders per difondre les diferents campanyes de sensibilització sobre el respecte a les dones i el civisme en entorns d’oci. Els municipis de la comarca distribuiran aquest material en els diferents equipaments juvenils i en activitats adreçades a joves.

 

(Fotos d'Eix Diari)


  • Presidenta del Consell Comarcal i Alcaldessa de Canyelles, acompanyades per responsables de la campanya

    Presidenta del Consell Comarcal i Alcaldessa de Canyelles, acompanyades per responsables de la campanya

  • Cartell Festa amb respecte

    Cartell Festa amb respecte

Enllaços relacionats