Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

El Consell Comarcal del Garraf organitza un curs sobre inserció laboral en joves

El curs consta de 20 hores distribuïdes en 4 sessions, en les quals es donarà a conèixer el model d'ocupabilitat per competències


5 d'abril de 2018Avui a la Masia d’en Cabanyes s’ha iniciat el curs "L'ocupabilitat per competències en els processos adreçats a joves", amb l’assistència de personal tècnic de les àrees d’Ocupació i de Joventut dels ajuntaments del Garraf, que treballen la inserció sociolaboral en joves.

 

El curs consta de 20 hores distribuïdes en 4 sessions (5, 10, 19 i 24 d’abril), en les quals es donarà a conèixer el model d'ocupabilitat per competències i es facilitaran tècniques d'acció tutorial per tal que les persones identifiquin les competències pròpies i les reflecteixin en el currículum vitae.

 

Durant la formació també es treballarà sobre els processos d’aprenentatge en els joves, les aportacions de la neurociència sobre l’adolescència i la joventut, el funcionament d’aprenentatge i motivació del cervell, i les estratègies per a afavorir processos d’aprenentatge en joves.

 

Així mateix, es tractarà l’acció tutorial individual i grupal amb joves: els elements clau, les estratègies i tècniques per a la conducció de grups i l’humor com a element dinamitzador.

 

L'objectiu del curs és donar eines per tal que des dels serveis locals es pugui oferir una atenció especialitzada a les persones joves, un col·lectiu especialment vulnerable en l'àmbit de la inserció laboral de qualitat.

 

El curs està organitzat pels serveis comarcals de Joventut i de Dinamització Econòmica del Consell Comarcal del Garraf, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.


  • Curs competències

    Curs competències

  • Curs competències

    Curs competències