Consell Comarcal del Garraf

El Consell Comarcal del Garraf celebra una jornada sobre maltractaments a la gent gran

La jornada vol donar a conèixer i debatre les problemàtiques que afecten la gent gran, intercanviar experiències i formes d’abordar-les


15 de maig de 2017El proper dijous 18 de maig el Casal Municipal de la Gent Gran de Vilanova i la Geltrú acollirà la Jornada “Maltractaments a la gent gran”.

 

La jornada s’emmarca dins el pla de treball del Consell Comarcal del Garraf en l’àmbit de la gent gran i correspon a una de les demandes del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf de treballar conjuntament aquells temes que més els preocupen.

 

Donar a conèixer i debatre les problemàtiques que afecten la gent gran, intercanviar experiències i formes d’abordar-les a diferents indrets de Catalunya i traslladar les seves reivindicacions a les administracions, són alguns dels objectius d’aquest pla de treball.

 

A través d’aquesta jornada es vol donar a conèixer, debatre i reflexionar sobre els maltractaments que pateixen les persones grans i el seu impacte dins la societat.

 

També es volen destacar projectes i protocols d’actuació dels serveis públics davant aquesta problemàtica.

 

La jornada constarà de diverses taules amb la participació d’experts i organitzacions de gent gran de diferents territoris a Catalunya.


  • Jornada gent gran

    Jornada gent gran

Documentació adjunta