Consell Comarcal del Garraf

La Masia d’en Cabanyes acollirà el lliurament de Premis Eugeni Molero i Albert Virella

El jurat es reuneix aquest dijous 18 de maig per fer la deliberació dels treballs presentats en les diferents modalitats i categories


16 de maig de 2017El proper dissabte 20 de maig a les 12:30h tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis Eugeni Molero i Albert Virella de periodisme i investigació als jardins de la Masia d’en Cabanyes.

 

El jurat dels premis en les dues modalitats es reuneix aquest dijous 18 de maig al vespre per fer la deliberació dels treballs presentats. Enguany s’han presentat un total de 39 treballs, 28 en la modalitat de periodisme (16 propostes de periodisme escrit, 5 de periodisme gràfic i 7 de periodisme audiovisual: TV i 1 de periodisme audiovisual: Radio) i 11 en la d’investigació (4 d’investigació comarcal i 7 treballs de recerca d’alumnes de batxillerat).  

 

Els Premis Eugeni Molero i Albert Virella estan organitzats pel Consell Comarcal del Garraf, L’Associació de Periodistes del Garraf, l’Associació dels Amics de la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer i el Centre de Recursos Pedagògics del Garraf.

 


  • Acte lliurament Premis

    Acte lliurament Premis

Documentació adjunta