Consell Comarcal

S'obre la convocatòria de l'Aclústics - Música Jove a la platja 2016

Els grups o solistes interessats es poden inscriure fins al 25 de maig


25 d'abril de 2016S'han obert les inscripcions per participar en la sisena edició dels Aclústics – Música jove a la platja, el cicle de concerts organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Xiringuito l'Ú i el Consell Comarcal del Garraf. 


Un dels objectius, a banda de gaudir de la bona música en un marc incomparable com la platja de Vilanova, és que les actuacions a l’Aclústics serveixin de plataforma per a donar a conèixer els grups de joves músics i generar noves oportunitats d’actuar i/o ser contractats per a fer actuacions en escenaris més amplis i en alguns actes de ciutat.

La convocatòria és oberta a tots els grups i solistes que vulguin participar-hi de manera desinteressada, ja que no hi ha compensació econòmica. L'estil musical s'ha de poder adaptar al formar acústic (pop, rock, blues, folk, jazz, rumba, flamenc...) Es recomana un repertori d'una hora, encara que es puguin programar grups amb un repertori menor.

 

Hi haurà un equip de so i llums a disposició dels participants:

1 taula DAP àudio 6 canals XLR + 2 línies amb efectes GIG-12
2 micròfons de veu DM-2500 amb cable i peu de micro
2 altaveus autoamplificats BHM BOX 212A/DSP

 

Els Aclústics es faran preferiblement els dimarts, dimecres i, de manera puntual, dijous dels mesos de juliol i agost. Es programaran dos grups cada dia, de 9 a 10 i de 10 a 11 de la nit. Les dates disponibles són les següents:

Juliol: 5 - 6 - 7 - 12 - 13 - 14 - 19 - 20 - 21

Agost: 9 - 10 - 11 - 16 - 17 - 18 - 23 - 24 - 25

Per inscriure's cal omplir aquest formulari. El termini acaba el 25 de maig. Es demana que els grups omplin tots els camps amb el màxim d'informació i indicant totes les dates disponibles. L'organització donarà prioritat a les actuacions dels dimarts i dimecres, només es programaran els dijous de manera excepcional. 

 

Un cop finalitzada la inscripció es farà la selecció dels grups, tenint en compte aquells que compleixin requisits com l'adequació de la proposta musical en acústic al cicle de concerts, la procedència (prioritzant els de la comarca del Garraf), l'edat dels participants (grup integrat per persones joves) o la coincidència de dates entre el grup/artista i el calendari de l'organització.

Durant la primera setmana de juny es confirmarà directament als grups la programació concreta amb el dia i l'hora de l'actuació. A finals de juny es farà una presentació pública de tota la programació.

En el cas de necessitar més informació es recomana a les persones interessades que contactin amb la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant un correu electrònic a l'adreça joventut@vilanova.cat

 

Podeu veure fragments d'edicions passades en aquests enllaços:

Youtube Garraf Jove Música

Youtube Xiringuito


  • Convocatòria 2016

    Convocatòria 2016

  • Aclústics

    Aclústics

Enllaços relacionats