Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

El Consell Comarcal del Garraf convoca un concurs de disseny del cartell pel Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

L’obra ha de recollir la temàtica de prevenció de les quatre violències masclistes: psicològica, física, sexual i ambiental


16 d'octubre de 2020El Consell Comarcal del Garraf convoca un concurs de disseny del cartell per a la campanya de sensibilització del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que es commemora el 25 de novembre. Aquesta és una iniciativa del Servei d’Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf, amb la finalitat de reunir obres que es faran servir per a la campanya de prevenció de la violència contra les dones. Amb aquesta campanya es pretén sensibilitzar la població sobre les diferents violències masclistes que reben les dones, per a construir una societat igualitària, justa i lliure de violències.

 

La convocatòria està dirigida a dones empadronades als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, sense límit d’edat. La temàtica del cartell haurà d’estar relacionada amb la campanya “25 N. Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència envers les dones. ATUREM-LA!”. L’obra ha de recollir la temàtica de prevenció de quatre violències masclistes: psicològica, física, sexual i ambiental. Hi haurà de constar el text: “Aturem-la!”. Les obres presentades han de ser originals i inèdites.

 

Pel que fa al format del disseny, el cartell ha de tenir una mida de 60 cm per 30 cm, en sentit vertical. Els originals han de ser aptes per a la reproducció en quadricromia (tots els colors). Les obres s’han de presentar sobre un suport rígid per tal de facilitar-ne l’exposició i el trasllat. Cada participant pot presentar un màxim de 2 obres.

 

Els treballs es poden presentar des del dia 19 d’octubre fins al 9 de novembre, ambdós inclosos, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del Consell Comarcal del Garraf (Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8 de Vilanova i la Geltrú), en horari de 9 a 14 hores, amb cita prèvia i mitjançant instància que estarà a disposició de les persones interessades a la mateixa oficina, o a través del web www.ccgarraf.cat.

 

La decisió del jurat serà inapel·lable i s’adoptarà en base a la qualitat artística de les obres, els seus valors creatius i d’innovació, a més de la relació d’originalitat amb el tema proposat i la forma en què es tracta la realitat que es reprodueix.

 

Hi haurà un únic premi de 400 € per la persona guanyadora (subjecte a retenció en concepte d’IRPF.). Totes les obres presentades seran exposades al Consell Comarcal del Garraf i/o als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Les bases del concurs es poden consultar aquí.

 

 


  • Concurs de cartells

    Concurs de cartells

Documentació adjunta

Enllaços relacionats