Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

28 de Juny: Dia per l’Alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

El SAI Garraf atén persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir, discriminació o violència per raó de l’orientació sexual


26 de juny de 2019El 28 de Juny es commemora el Dia per l’Alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Enguany es compleixen 50 anys dels fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, coneguda com la "Revolta Stonewall"on per primera vegada les persones LGTB es van rebel·lar contra la batuda policial al local d’ambient Stonewall Inn i l’atmosfera de repressió social i vulneració de drets viscuda.  

 

En aquest àmbit, des del Consell Comarcal del Garraf oferim Servei d’Atenció Integral - SAI Garraf que atén persones de Canyelles, Cubelles i Olivella que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir, discriminació o violència per raó de l’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, amb la finalitat de donar respostes adequades, àgils, properes i coordinades a les seves necessitats.

 

El servei ofereix atenció de proximitat a les persones LGTBI d'aquests municipis, assessorament i acompanyament dels recursos específics, informació i recursos als diferents serveis i equipaments del territori, suport específic per presentar incidències i denúncies per discriminació per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere i suport per realitzar determinats tràmits de documentació.

 

L'horari d'atenció és divendres de 9:00 h a 13:00 h. a la Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8 de Vilanova i la Geltrú. Cal demanar hora trucant al telèfon 93 810 04 00. 

 

Aquest servei s'ofereix en conveni amb la Direcció General d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella. 

 

 

Declaració de la Diputació de Barcelona 28 de Juny. Dia per l’Alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals. Per uns municipis orgullosos dels seus colors 

 

Manifest de la Generalitat de Catalunya Per un país de respecte als drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals i amb tolerància zero a la discriminació

 

 


  • Díptic SAI

    Díptic SAI

  • Díptic SAI

    Díptic SAI

  • Servei d’Atenció Integral

    Servei d’Atenció Integral

Documentació adjunta

Enllaços relacionats