Consell Comarcal del Garraf

El Consorci dels Colls i Miralpeix – Costa del Garraf, estrena l’exposició “Arran de Mar”

Una visió dels espais naturals protegits de la Costa del Garraf


2 de març de 2018El Consorci dels Colls i Miralpeix – Costa del Garraf, estrena l’exposició “Arran de Mar”, proposant un passeig pels espais naturals singulars i únics de la costa i del litoral del Garraf protegits ambientalment. (Llocs d’importància Comunitària LIC, Zona d’Especial Protecció per a les Aus ZEPA i Xarxa Natura 2000) i convidant a fer-hi una nova mirada i a contribuir en la seva protecció i conservació.

 

Aquesta exposició es pot visitar actualment al CRIA i oficina del Consorci, al C/Bonaire, 1 de Vilanova i la Geltrú, tots els matins de dilluns a divendres de 9h a 14h i les tardes de  dimarts i dijous de 17h. a 19,30h.

 

En tan sols  26 km de costa, passant per Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i Sitges, es troba una gran varietat d’espais naturals, d’alt valor ambiental. Són espais rics i diversos en patrimoni natural i històric (espais forestal amb garrigues, brolles, pinedes, matollars) i  patrimoni geològic de costa abrupta (amb platges, cales, coves, esquerdes, falles, penya-segats dunes i canyissars; zones deltaiques i fluvials). També hi ha espais agrícoles de vinyes i conreus, camins de ronda, senders i grans recorreguts, ermites, restes i castells, coves amb restes prehistòrics i el mar sempre al costat, ple de vida amb fons marins singulars d’elevat interès i riquesa pesquera.

 

L’exposició compta amb fotografies de Mike Alentorn, Associació ProMar, David Gómez, Disseny de Mike Alentorn,  i amb la coordinació i els textos del Consorci dels Colls i Miralpeix i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona

 

Aquesta exposició té un caràcter itinerant. Durant els mesos vinents el Consorci coordinarà la rotació pels diferents municipis del litoral del Garraf, i organitzarà activitats ambientals per tal de donar-la a conèixer. Posteriorment es posarà en préstec per a les entitats.

 

 


  • Exposició "Arran de Mar"

    Exposició "Arran de Mar"

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

  • Consell Comarcal del Garraf
  • Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8
  • 08800 Vilanova i la Geltrú
  • T 93 810 04 00
  • F 93 810 00 55