Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Passejant pel Garraf: 11 Itineraris per recorrer la comarca

Aquestes propostes responen a la demanda continuada dels nostres visitants i turistes


8 de maig de 2014El dimarts 6 de maig es va presentar a Olivella el projecte Passejant pel Garraf amb 11 propostes d’itineraris per recórrer la comarca i descobrir-ne racons, detalls i paisatges.

 

La millor manera de donar a conèixer els recorreguts és gaudir-los i així ho van fer els assistents a la presentació, que després de rebre la benvinguda de l’alcalde d’Olivella Sr. Joaquim Mas, la regidora de Promoció Econòmica, Yvonne Moreno i el director de Node Garraf, Rafel Florenciano, van poder gaudir d’una part de la ruta 8 Camí del Castell Vell d’Olivella, des del qual hi ha unes fantàstiques vistes de la comarca, del mar i, en dies clars, de Montserrat i el Pirineu.

 

Aquestes propostes, que responen a la demanda continuada dels nostres visitants i turistes, s'han recollit en dos suports: La publicació en paper “Passejant pel Garraf” i una plataforma digital a la qual es pot accedir des del web www.garraftour.com i des del QR de la publicació. Aquesta plataforma conté els itineraris amb informació dels punts d’interès i dóna la possibilitat de ser consultada on-line, descarregar la informació en pdf i els tracks.

 

El plànol ja s'ha distribuït a les oficines de turisme de la comarca, alhora que estan previstes dues accions complementàries: la Jornada “Què puc fer al Parc del Garraf? que tindrà lloc a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes el dia 15 de maig a les 19h i una caminada guiada que recorrerà l’itinerari 3, el diumenge 25 de maig, dins el marc de l’Agromercat de Sant Pere de Ribes.

 

Aquests itineraris que es proposen des de Node Garraf Agència de Desenvolupament són el resultat del treball fet, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, els ajuntaments de la comarca, el Consell Comarcal del Garraf, entitats excursionistes, entre d’altres, per la creació de la Xarxa de Senders del Garraf. Sobre aquesta Xarxa, que està senyalitzada des de fa un parell d’anys, s’han fet les 11 propostes, amb la intenció d'ampliar-les en el futur.

 

 

 

(Font: Agència de Desenvolupament Econòmic. Node Garraf)

 


  • Caminades pel Garraf

    Caminades pel Garraf

Documentació adjunta