Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Ajuts de menjador i desplaçament escolars


Competència delegada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat per subvencionar les famílies d’alumnes d’ensenyament obligatori que vulguin o necessitin fer ús del servei de menjador per motius socioeconòmics.

 

El Consell Comarcal del Garraf aprova, cada any, les convocatòries per concedir ajuts de menjador i de transport escolar. Cada convocatòria inclou les bases i la documentació requerida per la concessió dels ajuts.

 

Ajuts de menjador: per necessitats socioeconòmiques i/o geogràfiques per a l’alumnat que cursi educació infantil de segon cicle, primària o secundària obligatòria i al qual no correspon la gratuïtat del servei de menjador escolar.

 

Ajuts de desplaçament: per a l’alumnat d’ensenyament obligatori que no disposi de transport escolar col·lectiu (TEC) i que per motius de distància (mínim de 3 km) tingui dificultats per accedir al centre educatiu assignat de manera forçosa pel Departament d’Ensenyament.

 

Cal que les famílies interessades sol·licitin els ajuts cada curs escolar. El període de sol·licitud s’inicia a finals de maig, per al curs escolar següent. Durant aquest període, cal presentar les sol·licituds al Consell Comarcal del Garraf. Les famílies residents a Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes o Sitges també poden presentar les sol·licituds a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) del seu municipi.

 

Adreçat a:

Alumnat matriculat en centres educatius del Garraf sostinguts amb fons públics.

 

Preu:

Segons convocatòria.

 

Calendari/Horari:

 

Cal sol·licitar el servei mitjançant cita prèvia i durant el període establert en la convocatòria anual (maig).

 

Contacte:

93 810 04 11

serveispersonals@ccgarraf.cat