Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Dia de la dona a Olivella

  El Servei d'Igualtat de l'Ajuntament d'Olivella ret homenatge a les dones del municipi

  22 de març de 2018

  En el marc de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, el Servei d'Igualtat de l'Ajuntament d'Olivella va organitzar el passat 7 de març al casal de la gent gran l’exposició tertúlia “Memòries Líquides. Veus del Safareig”.
   
  L’objectiu de l’activitat era retre homenatge a les dones del municipi, tot recordant les tasques invisibilitzades i gens valorades en relació amb el manteniment de la salut i el benestar de les famílies, en èpoques dures i sense comoditats.

 • Casa

  Joves del Garraf creen l’acció teatral “Casa” sobre les persones refugiades

  20 de març de 2018

  15 joves del Garraf han creat l’acció teatral “Casa”, en el marc del curs de teatre social, que impulsa el Consell Comarcal del Garraf amb el suport de la Diputació de Barcelona i la coordinació de l’Aula d’Activitats Teatrals Tracart.

 • Foto de grup en l’acte celebrat a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. Diputació de Barcelona

  El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes obtén el certificat Biosphere 2017 de compromís amb la sostenibilitat

  14 de març de 2018

  El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes – CIRMAC va rebre ahir el certificat Biosphere 2017 de compromís amb la sostenibilitat en la categoria de museus i espais d'interès turístic. L’acte, celebrat a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, va comptar amb la participació la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria García Prieto.

 • Ple comarcal del 14 de desembre de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf desplega el II Pla Intern d’Igualtat

  12 de març de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf ha engegat diverses accions previstes al II Pla Intern d’Igualtat 2017-2021. Aquest pla, aprovat al ple comarcal del 14 desembre de 2017, és una eina per desenvolupar i establir com a prioritàries accions dirigides a promoure la igualtat entre dones i homes en tots els àmbits de l’organització.

 • Taller de video

  El Programa Traca engega accions de prevenció de violència masclista entre joves

  5 de març de 2018

  Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Dones, el Programa Traca llança una campanya de prevenció de la violència masclista, especialment entre joves. Aquesta campanya s’emmarca en un seguit d’accions programades per a aquest any, a través de les quals es vol treballar amb joves de Canyelles, Cubelles i Olivella aspectes com el respecte, l’afectivitat i la sexualitat, en entorns d’oci. El Programa Traca, impulsat pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de...

 • Professionals de la comarca que participen en el Protocol d’atenció a dones víctimes de violència masclista

  El SIAD Garraf atén 158 dones durant el 2017

  5 de març de 2018

  158 dones de Canyelles, Cubelles i Olivella van ser ateses al SIAD Garraf, Servei d’informació i Atenció a la Dona des de gener fins al desembre de l’any passat, amb un total de 656 visites. El SIAD Garraf, és un servei format per una advocada i una psicòloga, que dóna resposta a les demandes d’assessorament jurídic i atenció psicològica de les dones, i contribueix a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere.

 • Exposició "Arran de Mar"

  El Consorci dels Colls i Miralpeix – Costa del Garraf, estrena l’exposició “Arran de Mar”

  2 de març de 2018

  El Consorci dels Colls i Miralpeix – Costa del Garraf, estrena l’exposició “Arran de Mar”, proposant un passeig pels espais naturals singulars i únics de la costa i del litoral del Garraf protegits ambientalment. (Llocs d’importància Comunitària LIC, Zona d’Especial Protecció per a les Aus ZEPA i Xarxa Natura 2000) i convidant a fer-hi una nova mirada i a contribuir en la seva protecció i conservació.

 • bus

  Suspensió del transport escolar per al dimecres 28 de febrer

  27 de febrer de 2018

  D’acord amb el COMUNICAT D'ACTUALITZACIÓ DE LA FASE D'ALERTA DEL NEUCAT d’aquesta tarda, i de les directrius del Departament d’Ensenyament en relació al transport Escolar col·lectiu, us comuniquem que per demà dia 28 de febrer de 2018 s’ha previst :
   
  1. La suspensió del transport escolar a tot Catalunya.
   
  2. Que els centres educatius romandran oberts en situació de no normalitat lectiva. Es demana no substituir el transport escolar per mobilitat particular.

 • Jornada llei de contractes

  L’ACM explica les novetats de la Llei de Contractes al Consell Comarcal del Garraf

  27 de febrer de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf ha acollit aquest matí una de les jornades que l’Agència Catalana de Municipis organitza per tot el territori català per explicar les novetats de la Llei de Contractes el Sector Públic (LCSP) a càrrecs electes i personal tècnic dels ens locals i per fer difusió dels diferents serveis que ofereix la Central de Compres del món local.

 • Presentació exposicions

  Alexandre de Cabanyes, arriba el reconeixement pendent

  22 de febrer de 2018

  La voluntat de recuperar de la figura i l'obra d'Alexandre de Cabanyes (1877-1972) és compartida i unànime a Vilanova i la Geltrú. Ahir es van presentar les dues exposicions i el llibre que posen en primer pla el pintor vilanoví, considerat com l'últim modernista.

Registres del 31 al 40 de 268
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 27 ]

RSS 2.0