Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Campanya prevenció de consum d'alcohol en menors

  El “Traca” participa en les accions per a prevenir el consum d’alcohol en menors d’edat durant el Cerkabirra a Cubelles

  17 de maig de 2018

  El Pla Comarcal de Prevenció de Drogodependències “Traca”, impulsat pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, participa en les accions per a prevenir el consum d’alcohol en menors d’etat i per a evitar les conductes poc respectuoses i incíviques, durant la celebració del Cerkabirra a Cubelles.

 • Curs Perspectiva de gènere en l'atenció a les persones"

  Continua la formació en perspectiva de gènere al personal del Consell Comarcal del Garraf

  8 de maig de 2018

  En el marc del II Pla Intern d’Igualtat del Consell Comarcal del Garraf, els dies 9, 13 i 23 d'abril es va realitzar el curs “Perspectiva de gènere en l’atenció a les persones”, que va comptar amb la participació de vint-i-set treballadores de diverses àrees de l’ens comarcal.

 • Presentació Nit dels Museus a la premsa

  El 19 de maig, Nit dels Museus

  7 de maig de 2018

  Dissabte 19 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus que se celebra el dia 18, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu Romàntic Can Papiol, l’Espai Far, el Centre d’Art Contemporani LA SALA, el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) i el Museu del Ferrocarril de Catalunya, obriran un any més les seves portes de nit per a celebrar conjuntament la Nit dels Museus. L’activitat està coordinada per la Regidoria de Cultura, i ha estat treballada...

 • Jornada sobre prevenció d'Incendis

  La Masia d’en Cabanyes acull una jornada sobre prevenció d’incendis forestals

  3 de maig de 2018

  El passat 20 d’abril es va celebrar a la Masia d’en Cabanyes una jornada sobre prevenció d’incendis forestals. Lluís Giralt, conseller delegat de medi ambient, agricultura i desenvolupament territorial, va donar la benvinguda a la jornada i va explicar que pel Consell Comarcal del Garraf és de màxima importància la preservació i millora del medi natural de la comarca, per tal de garantir la qualitat de vida de la ciutadania i de les generacions futures.

 • Consell Comarcal del Garraf

  El 7 de maig s’obre la convocatòria per sol·licitar ajuts de menjador i de transport escolar

  27 d'abril de 2018

  El dilluns 7 de maig s’obre el termini per a sol·licitar ajuts de menjador escolar, ajuts individuals de desplaçament i servei de transport escolar, per a l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària matriculats en centres educatius de la comarca del Garraf. Les persones que vulguin ser ateses a les oficines del Consell Comarcal del Garraf han de sol·licitar cita prèvia  aquí.

 • Representants d'institucions i entitats que participen al projecte

  S’aprova el projecte “Envelliment actiu i saludable i dependència”, amb finançament FEDER

  26 d'abril de 2018

  El Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya ha publicat avui la resolució d’aprovació definitiva del projecte “Envelliment actiu i saludable i dependència”, que busca millorar la qualitat de vida de les persones amb dependència a través de l’aplicació de les noves tecnologies. Segons la resolució, es podran desenvolupar les cinc actuacions incloses al projecte.

 • Fira Zona E

  El Consell Comarcal del Garraf participa a la Fira “Zona E”

  25 d'abril de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf participa a la Fira d'Ensenyament Postobligatori del Garraf “Zona E”, que se celebra a la Plaça de Soler i Carbonell de Vilanova i la Geltrú els dies 25 i 26 d’abril. A la fira participen els diferents centres educatius i formatius del Garraf i el Baix Penedès, així com organismes, entitats i serveis relacionats amb l'àmbit educatiu
   
  L’objectiu de la Fira Zona E és donar a conèixer als nois i noies que estan cursant Educació Secundària Obligatòria...

 • Jornada habitatge i gent gran

  La gent gran del Garraf debat sobre les problemàtiques en l’àmbit de l’habitatge

  24 d'abril de 2018

  Dimecres passat, el Consell Comarcal del Garraf va organitzar una jornada per a analitzar les problemàtiques que afecten la gent gran en l’àmbit de l’habitatge. Francisca Carrasquilla, consellera comarcal de gent gran, va donar la benvinguda a les persones assistents i va recordar que durant els darrers anys s’han fet diverses activitats per reflexionar al voltant dels temes que més preocupen a aquest col·lectiu com les pensions, els maltractaments o els serveis sanitaris, entre d’altres.
   
  Tot...

 • Homenatge a Josep Ramon Fuentes

  Es reedita la publicació “Quaderns del camp” en memòria de l’educador vilanoví Josep Ramon Fuentes

  18 d'abril de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf col·labora amb el Centre de Recursos Pedagògics del Garraf (CRP Garraf) en la reedició del llibret "Quaderns de camps", en memòria de l’educador vilanoví Josep Ramon Fuentes, que va morir el 4 de juliol de 2017 després d’una llarga malaltia.

 • Sant Jordi a la Masia d'en Cabanyes

  La Masia d’en Cabanyes acull aquest cap de setmana l’acte de Sant Jordi

  18 d'abril de 2018

  Un any més el Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC) - Masia d’en Cabanyes, commemora la Diada de Sant Jordi amb un  homenatge a la poesia. Enguany, l’acte se celebrarà diumenge 22 d’abril a partir de les 11 del matí als Jardins de la Masia amb la VII lectura compartida i encadenada. Homenatge a la poesia, Manuel de Cabanyes. 
   
  També es farà un homenatge a Maria Aurèlia Capmany, coincidint amb el centenari del seu naixement. La presentació de la...

Registres del 31 al 40 de 283
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 29 ]

RSS 2.0

 • Consell Comarcal del Garraf
 • Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8
 • 08800 Vilanova i la Geltrú
 • T 93 810 04 00
 • F 93 810 00 55