Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Signatura de convenis

  El Garraf inicia l’execució del projecte “Camins, patrimoni i natura”

  1 de desembre de 2017

  Després d’haver treballat conjuntament la proposta finalment seleccionada del projecte “Garraf: camins, patrimoni i natura” en el fons FEDER, el Consell Comarcal del Garraf, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, l’Ajuntament de Sitges, l’Ajuntament de Cubelles, l’Ajuntament de Canyelles i l’Ajuntament d’Olivella han signat avui a la Masia d’en Cabanyes els convenis de col·laboració en un acte conjunt. Al llarg de les darreres setmanes...

 • Consell d'alcaldies

  El Consell d’Alcaldies es reuneix amb Martí Pujol, vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona

  1 de desembre de 2017

  Avui s’ha dut a terme a la Masia d’en Cabanyes una reunió del Consell d’Alcaldies del Garraf, que ha comptat amb la participació de Glòria García, presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Miquel Forns, alcalde de Sitges; Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles; Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles, Marta Verdejo, alcaldessa d’Olivella i Francisco Perona, tercer tinent d’alcalde de Sant Pere de Ribes.

 • Camí Ramader de la Marina

  La plataforma Salvem l'Ortoll de Vilanova i la Geltrú ha recuperat el tram del camí ramader de La Marina

  27 de novembre de 2017

  La plataforma Salvem l'Ortoll de Vilanova i la Geltrú ha recuperat el tram del camí ramader que històricament comunicava el Penedès amb la Cerdanya. El camí, del qual se n'han tret tres tones de terra i escombraries i ara se'n reconstrueixen els murs de pedra que el delimitaven, data com a mínim de l'any 1079. Un centenar de voluntaris treballa en una àrea d'unes 100 hectàrees per adequar aquesta zona verda de Vilanova a fi efecte de reimpulsar-lo com a espai de turisme sostenible. El tram...

 • Reunió a la Masia d'en Cabanyes

  El grup de treball de la Carta del Paisatge es reuneix amb ajuntaments i entitats

  27 de novembre de 2017

  Dijous passat es va reunir a la Masia d’en Cabanyes el grup de seguiment dels treballs de redacció de la Carta del Paisatge, per tal de donar a conèixer a entitats i representants  municipals els acords validats en relació a la distribució del territori en 9 àmbits de paisatge, els objectius de qualitat paisatgística i els elements de la comarca sobre els quals cal fer actuacions específiques. 
   
  En aquesta sessió es va convidar les entitats a impulsar algunes accions que permetin...

 • Jornada Pensions a debat

  La gent gran del Garraf debat sobre el futur de les pensions

  21 de novembre de 2017

  El passat dijous 9 de novembre es va celebrar la jornada “Pensions a debat. Les tenim garantides?” a l’Escola Politècnica Superior de Vilanova i la Geltrú, en el marc del treball conjunt del Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran, i amb la finalitat de conèixer la situació actual de les pensions i els reptes a assolir per tal de garantir-les en el futur.

 • Segona trobada de corals de la gent gran

  300 cantants participen a la segona trobada de corals de la gent gran del Garraf

  21 de novembre de 2017

  300 cantants van participar divendres passat a la Segona trobada de corals de la gent gran del Garraf, que es va celebrar a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. L’acte, conduit per la periodista Laura Marín, va ser organitzat pel Consell Comarcal del Garraf amb la voluntat de posar en valor l’esforç de la gent gran per mantenir-se activa a través de la música. Francisca Carrasquilla, consellera delegada de gent gran, va donar la benvinguda a tots els participants, donant-los...

 • Xavier Solà a la Biblioteca Masia d'en Cabanyes

  Els llibres de la donació Rosó Miret de Cabanyes queden integrats a la Biblioteca històrica de la Masia d’en Cabanyes

  15 de novembre de 2017

  L’any 1976, els germans Marta, Joaquim i M. Neus de Cabanyes i Ricart, hereus d’Alexandre de Cabanyes i Marquès, van fer donació de la casa, amb la seva biblioteca i les seves pintures, i tots els seus interiors moblats a favor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb el compromís que es conservés la Masia i s’adeqüés com a centre cultural. Donaven així compliment a la voluntat paterna reiteradament expressada.

 • Exposició "Refugiats, per què?"

  Joves del Garraf preparen una acció teatral sobre els refugiats

  14 de novembre de 2017

  Dissabte passat, els alumnes del curs de teatre social, que impulsa el Consell Comarcal del Garraf, van participar en una visita guiada de l’exposició “Refugiats per què?” i en una trobada amb Shadh Zaroor, estudiant d’arquitectura i activista d’origen sirià, com a part de la preparació d’una acció teatral sobre els refugiats.

 • Ple extraordinari CCG

  S'aprova adhesió del Consell Comarcal del Garraf al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf.

  9 de novembre de 2017

  El Ple del Consell Comarcal del Garraf, celebrat avui en sessió extraordinària, ha aprovat la proposta d’adhesió al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf (CSAPG), producte de la fusió del Consorci Sanitari del Garraf i el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès.

 • Reunió a NODE Garraf

  El Consell Comarcal del Garraf presenta els seus projectes estratègics a Node Garraf.

  6 de novembre de 2017

  En el marc d’una sessió de treball amb ajuntaments i agents econòmics i socials de la comarca, el Consell Comarcal del Garraf va presentar el dia 3 de novembre els projectes estratègics que està treballant actualment, i que compten amb el suport del programa FEDER de la Unió Europea.

Registres del 31 al 40 de 250
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 25 ]

RSS 2.0