Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Reunió Carta del Paisatge del Garraf

  El Consell Comarcal del Garraf forma part de la nova Xarxa “Territoris pel Paisatge”

  16 de febrer de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf forma part de la nova Xarxa “Territoris pel Paisatge”, una iniciativa impulsada per l’Observatori del Paisatge de Catalunya que vol generar un espai d’intercanvi, debat i treball col·lectiu entre les diverses iniciatives de gestió i planificació local del paisatge que es desenvolupen a Catalunya.

 • Roda de premsa

  Aprovat el pressupost del Consell Comarcal del Garraf per 2018

  7 de febrer de 2018

  Dijous passat el ple del Consell Comarcal del Garraf va aprovar el pressupost per 2018 per un valor de 6.216.235,54 euros, un 29% més que l'any passat. L'augment prové principalment d'aportacions de la Generalitat de Catalunya per programes d'Ocupació, Ensenyament i Serveis Socials, i del Fons Social Europeu per projectes FEDER.

 • Cartell Carnaval

  El TRACA impulsa una campanya de sensibilització adreçada al respecte a les dones en entorns d’oci

  6 de febrer de 2018

  El Pla de Prevenció de Drogodependències TRACA, gestionat pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, impulsa una campanya de sensibilització ciutadana adreçada al respecte a les dones en entorns d’oci.

 • Presidenta del CCGarraf i Alcaldessa de Cubelles

  Canyelles, Cubelles i Olivella renoven convenis amb el Consell Comarcal del Garraf per la prestació dels serveis socials

  2 de febrer de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella van renovar ahir els convenis de col·laboració per a la prestació dels serveis socials bàsics i altres programes relatius al benestar social i les polítiques d’igualtat, segons el contracte programa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 • Roda de premsa a la Masia d'en Cabanyes

  El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments d’Olivella, Canyelles i Cubelles mantenen l’aposta de treball conjunt pel foment de l’ocupació

  2 de febrer de 2018

  El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments d’Olivella, Canyelles i Cubelles van signar ahir els convenis de col·laboració pel desplegament i gestió del programa Treball i Formació 2017-2018.

 • Lliurament del Premi al Consell Comarcal del Garraf

  Oberta la convocatòria del XIII Premi de Recerca per a la Pau de la Universitat de Barcelona

  30 de gener de 2018

  A través de la Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Ciències de l’Educació, la Universitat de Barcelona ha convocat la XII edició del Premi de Recerca per a la Pau, per treballs de recerca de batxillerat que hagin estat realitzats per estudiants matriculats als centres educatius catalans durant el curs 2017-18 i que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau.

 • Signatura convenis

  Noves col·laboracions amb l'homenatge a Alexandre de Cabanyes

  21 de desembre de 2017

  El Consell Comarcal del Garraf i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú van plantejar-se ara fa un any homenatjar Alexandre de Cabanyes coincidint amb el 140è aniversari del seu naixement, fent un reconeixement a la seva trajectòria artística i personal.

  Fins ara quatre empreses de la comarca (Venca, Càmping Vilanova Park, destil·leries MG i Caves Jaume Serra - García Carrión) han signat convenis per donar suport a aquesta iniciativa cultural. Dimarts s'hi va sumar Prysmian, en un acte...

 • Entrega recapte a l'Economat de Vilanova

  Es lliura a l’Economat de Vilanova i la Geltrú la recaptació de “Un dia en família. Arts i natura festival”

  20 de desembre de 2017

  La presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia Prieto i el conseller president de l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Ocupació i Esports, Xavier Grau, han fet entrega dels 700 euros recaptats a l’activitat “Un dia en família. Arts i natura festival”, celebrada el passat 7 d’octubre a la Masia d’en Cabanyes, a Antoni Marrugat, coordinador de Càritas Vilanova i la Geltrú i responsable de l'Economat i Maribel Borràs, voluntària que va coordinar el recapte durant tota la jornada.
   
  En...

 • Curs sobre la societat catalana

  Finalitzen els cursos per a persones nouvingudes a Cubelles

  15 de desembre de 2017

  Ahir van finalitzar els cursos per a persones nouvingudes a Cubelles, programats des del Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal del Garraf. En total es van dur a terme quatre cursos: alfabetització en català, informàtica bàsica, coneixements laborals i coneixements de la societat catalana, amb la finalitat de contribuir a millorar la formació d’aquestes persones, tot facilitant la seva integració al municipi i la seva inserció laboral.

 • Ple ordinari CCG

  El ple comarcal aprova convenis amb els ajuntaments en matèria d’ocupació, habitatge, serveis socials i joventut

  15 de desembre de 2017

  Al ple ordinari del Consell Comarcal del Garraf, celebrat ahir a la Masia d’en Cabanyes, es van aprovar diversos convenis de col·laboració amb els ajuntaments de la comarca en matèria de serveis a les persones, foment de l’ocupació i accés a l’habitatge digne. El ple es va iniciar amb la lectura i posterior aprovació del Manifest unitari del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones 2017. A través del manifest es fa una crida urgent a la necessitat de...

Registres del 21 al 30 de 250
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 25 ]

RSS 2.0