Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Presentació llibre Joan Artigues

  L'Arxiu Comarcal presenta un llibre dedicat al fotògraf Joan Artigues

  15 de desembre de 2015

  L'Arxiu Comarcal, amb els objectius de difondre els fons documentals que conserva i de fer conèixer a la ciutadania aquest equipament que està al seu servei, ha presenta un llibre dedicat al fotògraf Joan Artigues Carbonell, nascut a Vilanova i la Geltrú l'any 1894 i mort a Barcelona el 1953.

 • Consell d'alcaldies

  El consell d’alcaldies del Garraf vol reformar l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf

  14 de desembre de 2015

  Durant el segon consell d’alcaldies de l’actual legislatura, celebrat dijous passat a la Masia d’en Cabanyes, els alcaldes i alcaldesses del Garraf i el president del Consell Comarcal van debatre sobre la continuïtat de l’Agència de Desenvolupament Econòmic NODE Garraf. 
   
  Gerard Figueras, president del Consell Comarcal del Garraf, va explicar en roda de premsa que “s’ha arribat a l’acord d’emprendre un procés de reforma de NODE Garraf, concentrant els objectius en dues...

 • Curs cubelles

  Clou el curs de coneixement de la societat catalana per a persones nouvingudes

  9 de desembre de 2015

  Avui ha finalitzat el Curs de coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, adreçat a persones nouvingudes i organitzat pel Consell Comarcal del Garraf amb el suport de l’Ajuntament de Cubelles i la Direcció General per a la Immigració.

 • Roda de premsa

  L’Arxiu Comarcal del Garraf digitalitza el fons fotogràfic d’Alexandre de Cabanyes

  4 de desembre de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf ha fet encàrrec a  l’Arxiu Comarcal del Garraf del  tractament arxivístic del fons fotogràfic d’Alexandre de Cabanyes. Es tracta de més de 700 imatges que il·lustren el relat cultural social i personal del pintor Alexandre de Cabanyes, que va viure a la Masia d’en Cabanyes fins l’any 1972 i, que han estat conservades a l’arxiu de la Masia fins ara. La proposta i el treball compartit amb l’Arxiu Comarcal del Garraf ha de permetre que les imatges fotogràfiques...

 • Roda de premsa

  55 persones de la comarca han millorat la seva situació laboral gràcies a diversos programes d'ocupació.

  4 de desembre de 2015

  El Consell Comarcal i els ajuntaments del Garraf gestionen diferents incitatives que busquen millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur, així com fomentar la formació i la contractació per a persones joves.

 • 1er Congrés Dones d'Empresa

  Neàpolis acollirà el 1r Congrés de Dones d’Empresa

  1 de desembre de 2015

  Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú, acollirà el 1r Congrés de Dones d’Empresa, previst per divendres 11 i dissabte 12 de desembre.
   
  L'objectiu principal d'aquest primer Congrés és la posada al dia de les diferents àrees de l'empresa, però tindrà una peculiaritat que el fa pioner a tot l'estat: les ponents seran, totes elles, dones líders en el sector que tracten.

 • Condol

  El Consell Comarcal del Garraf vol expressar el seu condol per la mort del senyor Juli Veciana i Ruiz

  30 de novembre de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf vol expressar el seu condol per la mort del senyor Juli Veciana i Ruiz, que va ser alcalde del municipi d’Olivella des de juny 2003 fins a juny 2005 i conseller comarcal des de l’any 1999 fins al 2011.


  El president del Consell Comarcal del Garraf, els consellers i conselleres i tots els treballadors i treballadores del Consell volen fer arribar el seu sincer condol a la família i amics del senyor Veciana.

 • Ple Comarcal

  S’atorgaran 1.743 beques de menjador al Garraf

  25 de novembre de 2015

  Dijous passat, el ple del Consell Comarcal del Garraf va aprovar per unanimitat la proposta d’adjudicació dels ajuts definitius de menjador escolar per aquest curs, que contempla l’atorgament de 1.743 beques d’un total de 2.134 sol·licituds rebudes. Després de la revisió de les reclamacions i de les sol·licituds presentades fora de termini, s’ha proposat l’adjudicació de 303 ajuts del 30%, 914 del 50% i 526 del 100%. En relació al curs passat, la demanda d’ajuts ha augmentat en...

 • Cartell 25N

  El Consell Comarcal del Garraf s’adhereix al manifest institucional del Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones

  25 de novembre de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf es va adherir al manifest institucional del Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones. Durant el ple comarcal, celebrat dijous passat, consellers i conselleres dels diferents partits polítics van fer lectura compartida d’aquest manifest, consensuat entre la Generalitat de Catalunya, les diputacions provincials i les associacions municipalistes.

 • Presentació estudi

  El Garraf tindrà un estudi de les seves urbanitzacions

  23 de novembre de 2015

  Divendres passat es va presentar a la premsa l’inici de l’estudi sobre les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca, un document que serà elaborat per la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i que inclourà anàlisi i diagnosi d’aquesta problemàtica, així com formulació d’estratègies i actuació per la planificació de polítiques d’habitatge.
   
  La iniciativa de realitzar aquest estudi va sorgir del Consell Comarcal del Garraf,...

Registres del 231 al 240 de 268
« Pàgina 24 »  [ 1 | ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 ]

RSS 2.0