Consell Comarcal del Garraf

Notícies

 • Lliurament de les carpes

  El Garraf rep 27 carpes de la Diputació per a la dinamització econòmica del territori

  23 d'octubre de 2015

  Amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat econòmica i comercial de la demarcació, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, acompanyada del vicepresident primer i responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Marc Castells, va lliurar dilluns passat més de 300 carpes als consells comarcals de l'Anoia, Alt Penedès, Bages, Berguedà, Osona, Vallès Oriental i Occidental, el Maresme, Baix Llobregat, Garraf i Moianès.

 • Espai Goya

  La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, inaugurarà l’Espai Goya.

  16 d'octubre de 2015

  Mercè Conesa i Pagès, presidenta de la Diputació de Barcelona, inaugurarà l’Espai Goya del Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, en companyia de Gerard Figueras i Albà, president del Consell Comarcal del Garraf, en un acte que tindrà lloc el divendres 23 d’octubre, a la Sala Alexandre de la Masia d’en Cabanyes a Vilanova i la Geltrú, a partir de les 18h.

 • Gerard Figueras i Miquel Forns

  El diputat provincial de turisme es reuneix amb el president del Consell Comarcal del Garraf

  13 d'octubre de 2015

  Miquel Forns, diputat provincial de turisme i alcalde de Sitges es va reunir divendres passat amb Gerard Figueres, president del Consell Comarcal del Garraf, a la Masia d’en Cabanyes. Durant la trobada es van intercanviar impressions sobre els programes que desenvolupa l’ens comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona i també sobre aspectes de futur de la comarca.

 • Expres.cat

  Avui entren en servei els tres nous busos exprés.cat del corredor del Garraf

  1 d'octubre de 2015

  El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en funcionament avui,  1 d’octubre, les tres noves línies de bus exprés que circularan pel corredor del Garraf. Són l’e14:Barcelona-Sant Pere de Ribes; l’e15:Barcelona-Vilanova i la Geltrú; i l’e16:Barcelona-Sitges. Oferiran, en conjunt, 112 noves expedicions diàries, de dilluns a divendres feiners, el que suposa increments d’entre el 66% i el 286% respecte els serveis actuals. La posada en marxa d’aquestes tres línies de bus exprés,...

 • Festa de la tardor

  1ª Festa de la Tardor del Tegar a la Masia d'en Cabanyes

  23 de setembre de 2015

  L’Associació Pares Tegar pro discapacitats del Garraf organitza la 1ª Festa de la Tardor, el proper diumenge 4 d’octubre, a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú. 
   
  L’acte, que està adreçat a totes les persones usuàries del Tegar i les seves famílies, inclou paellada i ball amb Dj.

 • Ple ordinari del CCG

  El ple comarcal aposta per la continuïtat dels programes de foment de l’ocupació.

  23 de setembre de 2015

  El ple del Consell Comarcal, celebrat dijous passat, va aprovar per unanimitat les sol·licituds al Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya del Programa de Formació i Treball 2015, per a la millora de qualificació professional de les persones en situació d’atur dels municipis de menys de 20.000 habitants. Les sol·licituds presentades proposen desenvolupar un programa ocupacional per 10 persones de 45 anys o més, en situació d’atur i residents als municipis de Canyelles i Olivella...

 • Roda de premsa

  El Consell Comarcal proposa atorgar 1.218 beques de menjador aquest curs.

  22 de setembre de 2015

   
  El ple de Consell Comarcal del Garraf va aprovar, dijous passat, la proposta provisional de beques de menjador pel curs 2015-2016, després d’analitzar les 1.896 sol·licituds rebudes durant la convocatòria que va finalitzar el passat mes de maig.

 • Fórmula Jove 2015

  Curs d'aprenent en Serveis i Manteniment en instal·lacions portuàries

  21 de setembre de 2015

  Ja estan obertes les inscripcions al curs Fórmula Jove 2015 de Sitges, per a nois i noies d'entre 16 i 24 anys (ambdós inclosos) que no estiguin estudiant ni treballant, amb nivell d'estudis ESO o menor.

 • Reunió ADEPG i CCG

  Es reuneixen els presidents de l'ADEPG i el Consell Comarcal del Garraf

  17 de setembre de 2015

   
   
  Aquesta vegada a la seu vilanovina de l'ADEPG, s'ha rebut la visita del president del Consell Comarcal del Garraf, Gerard Figueras, i la gerent, Mila Arcarons. Jordi Solé Tuyà ha fet d'amfitrió, acompanyat per Francesc Güell, vicepresident, i Conxi Martínez i Martí Sistané, membres de Junta Directiva. La reunió tenia com a pretext la presentació del document Municipi i Empresa 2015 i també ha servit per proposar accions conjuntes.

 • Acció teatral "Murs"

  Nou projecte de teatre social i cultura de pau per joves

  15 de setembre de 2015

  El Consell Comarcal del Garraf inicia un nou projecte de teatre social adreçat a joves. Es tracta d’una proposta que combina formació bàsica de teatre social i cultura de pau, com a eines per a desenvolupar habilitats expressives pròpies i, a la vegada, com a instruments per a l’anàlisi dels conflictes.

Registres del 231 al 240 de 250
« Pàgina 24 »  [ 1 | ... | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 ]

RSS 2.0