Consell Comarcal

Logo del Consell Comarcal del Garraf

Inscripcions Jornada Serveis Sanitaris d'Atenció Primària

 

El Consell Comarcal del Garraf i el Consell Consultiu de la Gent Gran organitzen una jornada sobre els serveis sanitaris d’atenció primària de la comarca, el dijous 5 d’octubre de 10h a 12h a la seu de la Plataforma de Serveis a les Persones, a Vilanova i la Geltrú.

 

Conèixer l’estat, l’organització i el funcionament dels serveis d’atenció primària i el treball dels professionals, són alguns dels objectius de la jornada, que comptarà amb la participació de Miguel Perona Pagan, Director d’Atenció Primària Alt Penedès - Garraf - Baix Llobregat Nord; Ester Chirveches, Directora de l’equip “Vilanova Clau Ciutat” i Rosa Franch, treballadora social de l'equip`“Vilanova Clau Ciutat”.

 

Més Informació: Telèfon 93 810 04 00, ext: 1210 o mail: nserrano@ccgarraf.cat, fins al 3 d'octubre

 

 


  • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Consell Comarcal del Garraf.


  • Jornada Serveis sanitaris d'atenció primària

    Jornada Serveis sanitaris d'atenció primària

Documentació adjunta

Enllaços relacionats