Consell Comarcal

Logo del Consell Comarcal del Garraf

Inscripcions Jornada Maltractaments a la gent gran

Aquesta jornada s’emmarca dins el pla de treball del Consell Comarcal del Garraf en l’àmbit de la gent gran i correspon a una de les demandes del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf de treballar conjuntament aquells temes que més els preocupen.

 

Donar a conèixer i debatre les problemàtiques que afecten la gent gran, intercanviar experiències i formes d’abordar-les a diferents indrets de Catalunya i traslladar les seves reivindicacions a les administracions, són alguns dels objectius d’aquest pla de treball.

 

A través d’aquesta jornada volem conèixer, debatre i reflexionar sobre els maltractaments que pateixen les persones grans i el seu impacte dins la societat.

 

També volem destacar projectes i protocols d’actuació dels serveis públics davant aquesta problemàtica.

 

La jornada constarà de diversess taules amb la participació d’experts i organitzacions de gent gran de diferents territoris a Catalunya.

 

Més informació

 

 

www.ccgarraf.cat

Telèfon 93 810 04 00
nserrano@ccgarraf.cat (Nina Serrano)


  • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Consell Comarcal del Garraf.


  • Jornada gent gran

    Jornada gent gran

Documentació adjunta

Enllaços relacionats