Consell Comarcal del Garraf

Medi Ambient

L’àmbit de Medi Ambient vol treballar de forma conjunta en les estratègies per articular una resposta sostenible de la comarca, impulsant la reflexió, l’intercanvi i l’acció en la lluita contra el canvi climàtic i la posada en valor del patrimoni natural.

 

Per això, es genera un espai comarcal amb els Ajuntaments a partir d’una mesa de treball per coordinar aquestes accions.

 

El Consell Comarcal del Garraf s’adhereix a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, associació de municipis compromesos amb el medi ambient, per avançar cap a un desenvolupament sostenible. Constitueix una plataforma de cooperació, intercanvi i treball en xarxa, on els municipis troben un marc adequat per discutir els seus problemes, les seves inquietuds, les seves necessitats, les seves experiències, i per promoure i dur a terme projectes d’interès comú.

 

D’altra banda, també s’inclouen el Pla de Camins, la ponència ambiental o la defensa forestal a partir del conveni amb la Federació d’ADF’s Penedès-Garraf, així com la tramitació dels ajuts del PERC i PLEGAC.

 

Funcionament: serveis als ciutadans i als Ajuntaments i de les competències delegades en matèria ambiental.

 

Des del Consell Comarcal volem fer difusió de diverses iniciatives d'institucions i entitats que treballen pel medi ambient i promouen la sostenibilitat. Per accedir a aquesta informació podeu fer clic aquí.

  • Consell Comarcal del Garraf
  • Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8
  • 08800 Vilanova i la Geltrú
  • T 93 810 04 00
  • F 93 810 00 55