Consell Comarcal del Garraf

Logo del Consell Comarcal del Garraf
Logo del Consell Comarcal del Garraf

Medi Ambient

L’àmbit de Medi Ambient vol treballar de forma conjunta en les estratègies per articular una resposta sostenible de la comarca, impulsant la reflexió, l’intercanvi i l’acció en la lluita contra el canvi climàtic i la posada en valor del patrimoni natural.

 

Per això, es genera un espai comarcal amb els Ajuntaments a partir d’una mesa de treball per coordinar aquestes accions.

 

El Consell Comarcal del Garraf s’adhereix a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, associació de municipis compromesos amb el medi ambient, per avançar cap a un desenvolupament sostenible. Constitueix una plataforma de cooperació, intercanvi i treball en xarxa, on els municipis troben un marc adequat per discutir els seus problemes, les seves inquietuds, les seves necessitats, les seves experiències, i per promoure i dur a terme projectes d’interès comú.

 

D’altra banda, també s’inclouen el Pla de Camins, la ponència ambiental o la defensa forestal a partir del conveni amb la Federació d’ADF’s Penedès-Garraf, així com la tramitació dels ajuts del PERC i PLEGAC.

 

Funcionament: serveis als ciutadans i als Ajuntaments i de les competències delegades en matèria ambiental.

 

Des del Consell Comarcal volem fer difusió de diverses iniciatives d'institucions i entitats que treballen pel medi ambient i promouen la sostenibilitat. Per accedir a aquesta informació podeu fer clic aquí.